Grootste keuken toonzaal Belgie

Grootste keuken toonzaal Belgie? DSM keukens is de grootste keuken toonzaal van België.

DSM keukens

DSM keukens heeft al 96 jaar ervaring binnen de keukenbranche. In totaal hebben ze al 41 montageteams. Ze zijn niet alleen de grootste maar hebben ook de mooist showrooms van België. Ze hebben in totaal 12 vestigingen.

Deze zijn gevestigd in: Nevele, Roeselare, Sint-Niklaas, Erembodegem, Olen, Aartselaar, Beveren-Leie, Sint-Pieters-Leeuw, Oostende, Kampenhout, Oudenaarde, Genk.

Het hoofdkantoor zit gevestigd in Nevele. Ook heeft DSM keukens de aller grootste demo keuken. In deze demo keuken verzorgen ze live cooking aan de gasten. Deze keuken toonzaal is een prijsvechter.

Ze hebben de juiste prijs/kwaliteitsverhoudingen. Ze beschikken ook over een eigen opleidingscentrum. Ze beschikken over professionele keukenadviseurs en werken samen met binnenhuisarchitecten.

Familie bedrijf

DSM keukens is een familie bedrijf. Inmiddels is de 3de en de 4de generatie aan de slag met de keuken toonzaal. Namelijk: Koen en Fabienne. Ze weten nog niet zeker of zoon Tim over een aantal jaar ook intrede gaat nemen.

Wat ze wel zeker weten is dat de keukens hun allen is ingegeven met de paplepel.

Ze hebben de meest stijlvolle keukens op maat met altijd de nieuwste keukentechnieken. Ook hebben ze 25 binnenhuisarchitecten in dienst en die meten uw keuken perfect uit. Wil u meer weten over DSM keuken? Bekijk de website van DSM keukens.

grootste keuken toonzaal belgie