Grootste keukenshowrooms Duitsland

Grootste keukenshowrooms Duitsland? Ekelhoff is een van de grootste keukenshowrooms Duitsland.

Ekelhoff keukens

Ekelhoff keukens staat voor kwaliteit en traditionele keukenbouw, het allerhoogste niveau. Ze doen dit al 4 generaties lang. Ze hebben iedere wens al wel eens voorbij horen komen.

Ze zijn gevestigd in Duitsland maar hebben zeer veel ervaring met Nederland. Dit komt doordat ze ieder jaar duizenden keukens op maat in Nederland installeren. Ekelhoff bestaat al meer dan 110 jaar.

Ze hebben een showroom met een oppervlakte van 10.000m². In deze showroom staan meer dan 200 compleet ingerichte keukens. Hier staan Duitse en Italiaanse merken.

Ze leveren niet alleen keukens aan Duitsland en Nederland, maar ook in Rusland, Zwitserland, Frankrijk en Engeland. Ekelhoff heeft 2 verschillende showrooms.

Wanneer het bij de ene showroom wat te druk wordt, wordt u naar de andere keukenshowroom gestuurd. Zo wordt er drukte vermijd en kunt u rustig kijken naar de keukens.

Klik hier voor de grootste showroom in Duitsland >>>

in Duitsland net over de grens bij Enschede.

Medewerkers Ekelhoff

Omdat steeds meer Nederlanders besluiten een Duitse keuken te kopen. Is het handig dat u ook goed met de medewerkers kunt communiceren. De medewerkers van Ekelhoff spreken niet alleen Duits.

De Duitse medewerkers beheersen de Nederlandse taal ook. Dagelijks zijn er wel meer dan 60 monteurs van Ekelhoff onderweg naar Nederland.

Ekelhoff wil er voor zorgen dat het aanschaffen van een nieuwe keuken soepel verloopt. Er komen allereerst deskundigen bij u thuis langs. Zij meten alles precies op, op deze manier kunnen zij alle verantwoordelijkheid voor uw maatkeuken bij hunzelf neerleggen.

In tegenstelling tot veel Nederlandse keukenwinkels heeft Ekelhoff zeer opgeleide monteurs in dienst. Ze gaan pas naar huis wanneer de keuken volledig en helemaal tevreden is opgeleverd.

Merken Ekelhoff

In de keukenshowroom van Ekelhoff vindt u niet alleen keukens van het merk Ekelhoff maar ook woonmeubilair van zeer bekende designmerken als KFF-meubelen, Rolf Benz, Cierre en Scholtissek. In deze showrooms staan prachtige luxe zitmeubelen, tafels, stoelen en woonaccessoires ontworpen door zeer bekende designers.

Ekelhoff helpt u graag bij het uitzoeken van woonmeubilair die bij uw smaak past. Sinds 1901 fabriceert Ekelhoff in hun eigen werkplaats meubels op maat, speciaal naar uw eigen smaak.

Kwaliteitskeukens Ekelhoff

Ekelhoff heeft voor ieder budget wat wils. Duitsland hanteert veel scherpere prijzen dan Nederland. Ekelhoff heeft hoge kwaliteit keukens met mooie designs, ook voor mensen met een beperkt budget. Naast de mooie grote keukenshowroom, het beste advies en de juiste montage en service, hanteren ze eerlijke en duidelijke prijzen.

Adres Ekelhoff

Bentheimer Str. 259
48531 Nordhorn
+49 5921 80210
www.keuken-ekelhoff.nl

Ligging

Ekelhoff ligt gevestigd in de Duitse plaats Nordhorn. Nordhorn is een plaats net over de grens van Denekamp. Denekamp ligt in Overijssel. Woont u in Amsterdam, dan bent u binnen 2 uur op de plaats van bestemming.

U neemt vanaf de A1 de eerste afslag over de grens. Bent u uitgekeken en heeft u een mooie keuken kunnen vinden? Kunt u altijd even een bezoekje brengen in het gezellige stadje Nordhorn of even langs de mooie en betaalbare dierentuin.

In Nordhorn zijn er een paar prachtige hotels, u kunt dus ook een lekker ontspannen weekendje weg boeken. Fietsen huren en de omgeving ontdekken, in het water met de kano/waterfiets of het mooie stadje Bad Bentheim bezoeken.

Hapjes Ekelhoff

Er wordt op de zaterdagen en, indien het geopend is, op zon- en feestdagen, gekookt. De keukenshowroom beschikt over 6 volledig functionerende keukens en deze kunnen uitgeprobeerd worden.

Ook wordt het nieuwste apparatuur gedemonstreerd. Er worden heerlijke hapjes bereidt door hun topkok. Daarom is het extra leuk en feestelijk om een bezoekje te komen brengen aan Ekelhoff in Nordhorn.

Van de grootste keukenshowrooms Duitsland, is Ekelhoff net over de grens.