Grootste keukenshowrooms Nederland

Grootste keukenshowrooms Nederland? De grootste keukenshowroom van Nederland is Tieleman keukens in Middelharnis.

Tieleman keukens

Grootste keukenshowrooms Nederland? Tieleman keukens bestaat al 50 jaar. Ze staan voor de beste kwaliteit en zelfs nog jaren na de aankoop staan ze nog voor u klaar.

Tieleman heeft de beste adviseurs met de zelf opgeleide monteurs die u met alles kunnen helpen. Niemand wilt veel te veel betalen dus de prijs is ook zeer belangrijk. Ze staan garant voor eerlijkheid. Ze willen geen onderscheid maken en iedereen krijgt dezelfde kortingen

Ze bieden een mogelijkheid van een bankgarantie. Door middel van hun bankgarantie geven ze u vooraf 100% financiële zekerheid en werken samen met ING. Dit is belangrijk omdat u natuurlijk niet regelmatig een nieuwe keuken aanschaft.

Adres Tieleman

Korendreef 15
3241 AS Middelharnis
0187-602555
www.tielemankeukens.nl

Werknemers Tieleman keukens

Tieleman keukens heeft 10 deskundige adviseurs in dienst. Deze adviseurs willen u zo eerlijk mogelijk advies geven over de keukens. Allen met 1 doel, raad geven over de beste keuze. U koopt tenslotte niet elk jaar een nieuwe keuken, goed advies is dus van belang.

Deze adviseurs willen u op details wijzen waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft. Tieleman keukens heeft hun eigen vakmensen dienst.

Veel bedrijven kiezen ervoor om montagebedrijven in te schakelen. Maar bij Tieleman werken ze alleen met eigen vakkundige monteurs. Ze laten alles na de tijd schoon achter, verpakkingen, afval en bouwmaterialen nemen ze allemaal weer mee terug, zo bent u rijker aan een super mooie keuken.

Niet alleen de montage wordt door eigen vakmensen verzorgt, ook de service. Dit is fijn voor de klanten. Wanneer er een storing op treed in de keuken, weten de klanten waar ze terecht kunnen.

Bij Tieleman keukens kunt u gratis parkeren. Ook is er een mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis WiFi zonder een inlogcode. Voor mensen die met de rolstoel komen, u bent van harte welkom want ze zijn rolstoelvriendelijk!

grootste keukenshowrooms nederland