Grootste keukenshowrooms Overijssel

Grootste keukenshowrooms Overijssel? Hier vindt u een overzicht met de grootste keukenshowrooms van Overijssel.

Gratis keukenboeken Overijssel?

Voor keukeninspiratie vraagt u deze gratis keukenboeken aan. Ze staan boordevol informatie, opstellingen en prijzen van keukens die in Overijssel te verkrijgen zijn.

Goedkoopste keukens Overijssel?

Bekijk hier de goedkoopste keukens van Overijssel.

Grootste keukenshowrooms Overijssel

In Nederland zijn diverse grote keukenshowrooms te vinden. Bekijk welke keukenshowroom in Overijssel de grootste is. Hier zijn uitsluitend showrooms te vinden die het grootste aanbod keukens in de showroom heeft staan. Vaak kunt u er ook terecht voor keukenapparatuur en andere aanverwante zaken.

Paul Roescher keukens Rijssen

Grootste keukenshowrooms OverijsselPaul Roescher in Rijssen is de grootste keukenshowroom van de provincie Overijssel. Ze hebben al meer dan 45 jaar ervaring en hebben ze 2 vestigingen, in Apeldoorn en Rijssen. Samen zijn deze vestigingen 17.500 m². U kunt er ook terecht voor lekkere hapjes, lage prijzen en bovenal wordt u hartelijk welkom geheten in de showroom.

Voor ieder budget hebben ze wat wils. Ze hebben wel meer dan 500 opstellingen staan. Ze hebben niet alleen keukens, maar ook badkamers, haarden, vloeren en kasten. Alles voor uw keuken en nog veel meer dus!

Acties zijn er ook bij Paul Roescher, zoals een VIP-aanbiedingen voor mensen met een nieuwbouw huis of het Gastvrij Twente-arrangement. Het Gastvrij Twente-arrangement houd het volgende in; overdag een gastvrij ontvangt met koffie bij Paul Roescher en s’avond een 3-gangen diner met een overnachting in een viersterren **** hotel.

De volgende ochtend staat een lekker ontbijt voor u klaar en kunt u de rest van uw programma zelf bepalen. Zoals een woonproduct uitzoeken bij Roescher of andere leuke dingen in Twente ondernemen. Dit allemaal voor 2-personen, voor maar een klein bedrag!

Let wel op; dit arrangement geldt alleen op de doordeweekse dagen dinsdag, woensdag of donderdag en alleen voor het filiaal Rijssen.

 

Paul Roescher
Plaagslagen 2
7463 PH Rijssen
0548 530 350
www.paulroescher.nl

Dit was een overzicht van de grootste keukenshowroom van Overijssel.